Sport

Szenzációs hétvégét zártak a magyar online zsugások

póker (póker)
póker (póker)

Ismét fantasztikus eredményeket értek el a magyar online zsugások a hétvégén, összesen 106 ezer dollárt, átszámolva 24 millió forintot nyertek.

Hét magyar játékos nevéhez fűződik az a hatalmas összeg, amit hazánk játékosai hoztak el a hétvégi online pókerversenyekről. 106 ezer dollárt, azaz több mint 24 millió forintot kaszáltak, amely az év eddigi legtermékenyebb hétvégéjének számít – írja a Poker.hu.

Szombaton kezdődött meg a nagyüzemű termelés, a magyar játékosok valósággal ellepték az online pókertermeket, ezen belül is a PokerStarsot. Aznap a legnagyobb pénzt „re3s” tehette zsebre, a 215 dolláros Weekly 6-max NLHE versenyen végzett második helyen 11 ezer dollárért.

Őt követte „BSHZoli”, aki a 162 dolláros Nightly Fifty Grand tornán végzett szintén második helyen, amiért 7 800 dollárt tehetett zsebre. Összegben nem sokkal lemaradva következik „csufi74”, aki a PokerStars The Big 11 versenyén, ugyancsak második helyig jutott, ami 7 600 dollárt eredményezett számára.

Az osztrák színekben versenyző, de magyar játékos, „langace666” a The Hot 55 tornán jutott fináléba, ahol a negyedik helyen végzett, amivel 5 100 dollárt nyert.

A remek szombatot még remekebb vasárnap követte aztán. Aznap született a hétvége legnagyobb magyar nyereménye is, „noirduck” jutott harmadik helyig a PokerStars kiemelt versenyén, a 109 dolláros Sunday Rebuyon, amiért 34 200 dollár ütötte markát.

Szintén bronzérmet akaszthatott „Luigi Kwaysser” is nyakába, aki a Full Tilt Poker 250 ezer dollár garantált versenyén ért a harmadik helyig. A magyar játékos 27 900 dollárral gazdagodott, amivel megkoronázta az elmúlt hetek nagyszerű teljesítményét.

A hétvége egyetlen magyar győzelmét „dodibácsi” aratta, aki a PokerStars The 8.80 versenyén menetelt egészen a dobogó legfelső fokáig. A tehetséges játékos pénztárcája 12 500 dollárral duzzadt meg, mindössze kétezer forintos befektetésből csinált 2 millió 850 ezer forintot.

De nem csak az ő eredménye említésre méltó, hanem a másik hat játékosunké is, akik összesen 106 ezer dollárt, azaz átszámolva 24 millió forintot nyertek a hétvége folyamán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik