Sport

Könnyek között búcsúztak a szurkolók Böhntől

karl erik böhn (karl erik böhn, )
karl erik böhn (karl erik böhn, )

A Larvik-Győr női kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzés nem kis részben Karl Erik Böhnről szólt péntek este.

A találkozót az ETO nyerte 29-23-ra, így Görbiczék javítani tudtak, ugyanis egy héttel korábban a Buducsnoszt Podgoricával döntetlent játszottak a középdöntő 1. fordulójában.

A norvék Larvik otthonában a meccs gyászszünettel kezdődött Karl Erik Böhn halála miatt, így a hazaiak gyászkarszalagban, a győriek pedig feketében játszottak.

A norvég vg.no cikke szerint a közel 200 magyar szurkoló a meccs előtt meglátogatta Böhn korábbi sandefjordi házát, és ott gyertyákat gyújtottak.

Fotó: Europress Fotóügynökség

A Blikk pedig arról számol be, hogy a győriek egy zászlóval készültek a tréner családjának, melyet Böhn húga Vigdis vett át, a szakember fia és unokahúga kíséretében.

“Mélyen megérintette a lelkünket, hogy láttuk, mennyire szerették Karl Eriket” – mondta Böhn húga, akitől a szövetségi kapitány a csontvelőt kapta még augusztusban.

A Larvik videóval is készült, a csarnok Böhn pályafutásáról készült megható kisfilmmel emlékeztek, és közben a kedvenc dala, a Viva la vida szólt.

“Nagyon megható volt a mérkőzés előtti megemlékezés, percekbe telt, míg meccshangulatba kerültünk utána” – mondta a Győr és a magyar válogatott csapatkapitánya, Görbicz Anita.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik