Sport

Vízilabda: magyar segítséget kért Ausztria

A Honvéd vízilabdacsapata meghívást kapott Linzbe, ahol az osztrák válogatott felkészülését segíti.

Ilyenkor emeljük fel a fejünket, ilyenkor vagyunk igazán büszkék. A férfibajnokságban negyedik helyen álló RacioNet-Honvéd vízilabdacsapata meghívást kapott Linzbe, hogy az osztrák válogatott felkészülését segítse.

Naná, hogy a magyaroktól akarnak tanulni a sógorok, ebben a sportágban ki más is mutatná meg nekik a helyes utat, mint a magyar játékosok. Dr. Kiss Gergely, a Honvéd háromszoros olimpiai bajnoka elárulta, kik szervezték az utat, és azt is, mit takar ez a háromnapos edzőtábor.


Kiss Gergely is segít majd a sógoroknak
Fotó: MTI

“Tavaly voltak nálunk, most pedig visszahívtak minket, a hivatalos osztrák olimpiai központban lakunk majd. Kárpáti Gábor és Varga János kint a junior válogatott edzői, ők szervezték a túránkat. Mivel nincs bajnoki forduló, most el tudtuk fogadni a meghívást, igaz Gergely Pisti nélkül utazunk.

Ausztria a B csoportos Európa-bajnokságra készül és az edző-, valamint a szombati hivatalos meccsel segítünk nekik a felkészülésben és a sportág népszerűsítésében” – így Gergő.

Az érdeklődés médiafronton is igen nagy, a hírek szerint az egyik osztrák televízió felvételről közvetíti majd a Honvéd és a válogatott egyik edzőmeccsét.

Na, ilyesmiket tanulhatnának az osztrákok Kisstől

…ha ezt lehet tanítani…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik