Sport

Szocsi: ellesett pillanatok a titkos főpróbáról

Kiderült, pazar tűzijáték, látványos lézershow, kalapácsos munkásember, sarló, kalapács és delfinek is színesítik majd a téli olimpiai játékok ünnepélyes megnyitóját Szocsiban.

Bár a megnyitó ünnepségnek a Fist stadionban szerdára virradó éjjel lezajlott főpróbáján szigorúan tilos volt filmezni és fényképezni, szemfüles lesifotósoknak mégis sikerült elkapniuk néhány féltve őrzött pillanatot.

Nézők például voltak szép számmal, úgyhogy annyira nem is volt titkos
Forrás: twitter.com

Annyi bizonyos, hogy az olimpiai láng már a szerdai nap folyamán megérkezett Szocsiba, ahol három álló napig futtatják körbe, míg a játékok összes helyszínét bejárja, hogy aztán 7-én este ünnepélyes keretek között megérkezzen a megnyitó helyszínére.

Forrás: MTI

Bennfentesebb újságírók azt is tudni vélik, hogy még egy delfin is szerepet kap a fáklyás stafétában. A hírek szerint a játékos vízi emlős egy medencében fogja a hátuszonyába kapaszkodó fáklyavivőt eljuttatni a túlpartra. A fekete-tengeri delfin ugyanis Szocsi egyik jelképe, ráadásul az orosz üdülővárosban egy pompás delfinárium is üzemel.

Forrás: twitter.com

Ami biztosnak látszik, az állatok mellett lesz itt sarló, kalapács és munkásököl is. Reméljük, már nem csapkod sehova…

Forrás: twitter.com

A megnyitó ünnepség alatt és után éjszakába nyúló utcabálon mulathat majd az idelátogató szurkolósereg, melynek keretében a város különböző pontjain felállított színpadokról külföldi és hazai sztárok szórakoztatják a közönséget – adta hírül az ukrán TSZN televíziós híradóműsor.

Forrás: twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik