Sport

Elhappolná a Fradi ászát az ETO?

tomori-zsuzsanna(650x433)(1).jpg (tomori zsuzsanna, )
tomori-zsuzsanna(650x433)(1).jpg (tomori zsuzsanna, )

A napokban felröppent hírek szerint Katarina Bulatovic távozhat a Győri Audi ETO KC csapatától a nyáron, a helyére pedig Tomori Zsuzsanna érkezhet a BL-győzteshez.

A győri lányok a hétvégén már újra érdekeltek a Bajnokok Ligájában, az ellenfél a montenegrói Buducnost Podgorica lesz. Talán nem is véletlen, hogy Katarina Bulatovic jövőjéről kezdett találgatni a sajtó, az átlövő sokak szerint visszatérhet egykori csapatához, az ETO mostani ellenfeléhez.

Ezzel egy időben már olyan hírek is napvilágot láttak, hogy Tomori Zsuzsanna nem hosszabbítja meg szerződését a Ferencvárossal, hanem egy BL-topcsapathoz igazol a nyáron. Ebben az esetben a Győr sincs kizárva, ahol egyébként a magyar válogatott játékos már korábban megfordult.

Fotó: MTI

„Mindennapos az ilyen időszakban, hogy megindulnak a szóbeszédek, ami azért sem meglepő, mert köztudott, hogy a koncepciónk az, mielőbb szeretnénk lezárni a függőben lévő dolgokat. Ez most sincs másként, ugyanakkor idén speciális a helyzetünk, mert a csarnokváltás miatt azon is “küzdünk”, hogy belakjuk az egyetemi csarnokot. Ezenfelül pedig szombaton kezdődik a BL második csoportköre, s mindjárt egy nehéz ellenféllel találjuk szemben magunkat” -nyilatkozott Kelecsényi Ernő elnök a kisalföld.hu-nak.

Hozzátette, mind e mellett fontos a jövő évi keret véglegesítése is.

“Annyit ígérhetek, ahogyan eddig, úgy ezután is, amint bejelentenivalónk van, s ennek időpontja minden fél számára minden szempontból alkalmas, azt megtesszük. Addig pedig türelmet kérünk a szurkolóktól, s azt, hogy buzdítsák a csapatot.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik