Sport

Négy magyar játékos küzd a győzelemért Deauville-ben

póker (póker, )
póker (póker, )

Az EPT Deauville selejtezőiből négy magyar játékos jutott tovább, ők mind harcba szállhatnak innentől a busásnak ígérkező fődíjért.

Vasárnap rajtolt el az EPT Deauville főversenye, azóta lezajlottak a selejtezők is, ahonnan Szécsi Norbert, Sólyom Nándor, Birizdó István és Szabó Zoltán révén négy magyar játékos jutott tovább – írja a Poker.hu.

Összesen 667 játékos nevezett az 5 300 eurós European Poker Tour Deauville főversenyére, amely szám elmaradt a tavalyi 782 főtől. Magyar játékosok is megjelentek az asztaloknál, közülük négynek sikerült továbbjutni.

Ott lehet majd a folytatásban világbajnokunk, Szécsi Norbert, aki 92 ezer zsetonnal vezeti a magyar mezőnyt. Őt követi Birizdó István 77 600-al, majd Sólyom Nándor jön 75 200-al és végül Szabó Zoltán, aki 40 ezer zsetonnal várja a további küzdelmeket.

Az élen a libanoni popsztár, Ayman Zbib szerezte meg a vezetést, 181 400 zsetonnal hatalmas előnyt épített. Az átlagstack 52 ezernek számít, így a magyarjaink számára is bőven van keresnivaló ezen a versenyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik