Sport

Kikapott a Fehérvár KC

Dunaujvarosi-Kohasz-KA-Fehervar-KC-(3)(1)(960x640).jpg (fehérvár kc, dunaújvárosi kohász kka, )
Dunaujvarosi-Kohasz-KA-Fehervar-KC-(3)(1)(960x640).jpg (fehérvár kc, dunaújvárosi kohász kka, )

Sokáig fej-fej mellett haladt a két csapat a második félidő közepén azonban ellépett a Dunaújvárosi KA

Harminckét gól esett az első 30 perc alatt. Emberovics lőtte az elsőt és 4-3-ig a Fehérvárnál volt az előny, majd Dunaújváros fordított az álláson és 11 perc után már kettővel vezetett. A 25-ik percre visszavette a vezetést az FKC, de csak átmenetileg, mert Ferling és Vincze találataival újra a hazaiaknál volt az előny, a szünetben 17-15-re vezetett a Dunaújváros.

A fordulás után ismét Emberovics lőtte az első, majd a második gólt is, így ismét egyenlített a Fehérvár, de hét perc után megint elhúzott kettővel a Kohász. A 41. percben Ferling állt oda büntetőhöz, de Kiss Éva kézzel védett. Aztán a dunaújvárosiak egyik játékosa bevette szélről Kiss kapuját, ezúttal tehetetlen volt a válogatott játékos, a meccsen először hárommal vezetett a Mátéfi-csapat. Ezt követően sokáig semmi nem történt, egészen a 48. percig, amikor egy 3-0-át követően már öttel vezetett a Dunaújváros.

A hajrára 26-23-as állással fordultak a csapatok, majd jött Bulath Anita nyolcadik gólja, és öt perccel a vége előtt eldöntötte a meccset. A legvégén ugyan sorban négy gólt lőtt a Fehérvár, az egyenlítésre már nem volt esély.

A vége: Dunaújváros – Fehérvár KC 29-27 (17-15)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik