Sport

Méretes zakót kaptak hazai pályán a Pingvinek

sidney crosby (sidney crosby, )
sidney crosby (sidney crosby, )

Szétlövés után kapott ki a Philadelphia, két vereség után javított a St. Louis.

A Florida Panthers vendégként legyőzte a Pittsburgh Penguinst az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján, ezzel megszakadt a hazaiak klubrekordot jelentő, 13 mérkőzés óta tartó otthoni veretlenségi sorozata.

A Pittsburgh hiába lőtt többet kapura, Clemensen kiválóan védett, a Florida pedig jól használta ki a helyzeteit. A Panthers nagyarányú győzelme azért is meglepő, mert a keleti főcsoportban csak 15. a gárda, míg a Penguins vezeti a listát.

Nagy csata zajlott az Islanders és a Flyers meccsén
Fotó:AFP

Kétgólos előnyt herdált el idegenben a Philadelphia Flyers. A vendégek hiába vezettek 3-1-re az utolsó harmad előtt, Nelson és Okposo góljaival hosszabításra mentette a pocsék szezont futó Islanders. A szétlövést már a New York-i gárda bírta jobban, így fontos pontot vett el a rájátszásba igyekvő Flyers-től.

Nehéz meccs várt a St. Louis Blues-ra, ugyanis a legutóbbi két meccsüket elvesztő vendégek a playoff-ra hajtó Detroithoz látogattak. A kiegyenlített első harmad után, a másodikban gyakorlatilag eldöntötte a találkozót a Blues, fontos két pontot szerezve ezzel.

A Toronto Maple Leafs Phoenixben nyert kétgólos különbséggel, és ezzel hét év után először ért el ismét egy ötmeccses győzelmi szériát.

Eredmények – NHL

Pittsburgh Penguins-Florida Panthers 1-5
New York Islanders-Philadelphia Flyers 4-3 – szétlövéssel
Boston Bruins-Los Angeles Kings 3-2
Detroit Red Wings-St. Louis Blues 1-4
Nashville Predators-Dallas Stars 4-1
Phoenix Coyotes-Toronto Maple Leafs 2-4
San Jose Sharks-Calgary Flames 3-2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik