Sport

Pókercsalással vádolják a “pofátlan bentley-st”

póker (póker, )
póker (póker, )

A Budapesten élő belga üzletembert és pókerjátékost csalással gyanúsították meg a Tropicana kaszinóban, aztán mégis tovább engedték játszani. Végül bronzérmet szerzett.

Dino Marsani, a sikeres üzletember és hivatásos pókerjátékos részt vett Magyarország egyik legnagyobb pókerversenyén, a Belvárosi Poker Openen. A végjátékhoz közeledve aztán csalással vádolták meg, miszerint a szünetben nemes egyszerűséggel magához húzta ellenfele zsetonjait – írja a Poker.hu.

Arról az úriemberről van szó, aki eddig arról híresült el, hogy ő a “legpofátlanabb budapesti”, ugyanis a legkülönfélébb szabálytalanságokat hajtotta végre sok milliót érő Bentelyjével.

Végül az ügy odáig fajult, hogy vissza kellett nézni a videófelvételeket, amit a szervezők meg is tettek, és kiderült, hogy valóban Marsani „nyúlta le” a zsetonokat. Igaz arra már nem derült fény, hogy az véletlenül, vagy szánt szándékkal került a belga játékos birtokába.

A verseny helyszínéül szolgáló Tropicana kaszinó ezek után két körös büntetést szabott ki rá, valamint örökre kitiltották a kaszinóból is, azt viszont még megengedték neki, hogy ezt a tornát befejezze.

Végül Marsani a harmadik helyig jutott, és több mint kétmillió forintot nyert. A verseny után rögtön kifejezte sajnálatát, és visszautasítja a vádat, miszerint szánt szándékkal húzta volna magához ellenfele, Bartha Ferenc zsetonjait.

Állítása szerint teljesen véletlenül kerültek hozzá, nem is emlékszik az esetre, mely valószínűleg a szünet előtti utolsó partit követően történt. Egyúttal nem érti a kaszinó döntését, ugyanis ha csalni akart volna, akkor csak pár zsetont lop el a teljes stackből, nem az egészet húzza magához, ami rendkívül feltűnő.

Marsani jelezte, hogy szeretne még játszani a Tropicana kaszinó jövőbeni versenyein is, és reméli, hogy visszavonják a kitiltását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik