Sport

Húszmillió forintot nyert Zsibrita a Bahamákon

póker (póker, )
póker (póker, )

A 14. helyen végzett Zsibrita Pál a Bahamákon rendezett PCA főversenyen, kilencvenezer dollárt, nagyjából húszmillió forint ütötte a markát.

Bár nem sokkal, de lemaradt a fináléról Zsibrita Pál a PokerStars Caribbean Adventure főversenyén, a 14. helyezésért így is majd húszmillió forintnak megfelelő dollárt nyert – írja a Poker.hu.

A legjobb 72 között folytathatta a küzdelmeket a magyar Zsibrita Pál a PCA 2014 fő eseményén, a tízezer dolláros Main Eventen. Egyetlen magyarként szállhatott harcba a nevesebbnél-nevesebb ellenfelekkel szemben.

Fotó: poker.hu

Türelmes, magabiztos és kiegyensúlyozott játékkal végül sikerült az ötödik napra is eljutnia, ami vízválasztó szokott lenni az ilyen nagyversenyek tekintetében. Ezen a napon alakul ki ugyanis a döntő asztal, és ekkor érnek a nagy pénz közelségébe a játékosok.

Zsibrita nagy bátorsággal elevickélt szinte a legvégsőkig, ahol egy kicsivel több szerencsére lett volna szüksége, de végül a 14. hely jelentette számára a végállomást. Az utolsó partijában az EPT bajnok Mike „Timex” McDonald ellen búcsúzott, aki két párral jobbnak bizonyult Zsibritánál, aki egy top párra tette fel a versenyét.

A láthatóan kicsit letört magyar játékosnak azért volt oka a boldogságra is, élete legjobb eredményét elérve ugyanis 90700 dollárt tehetett zsebre, azaz nagyjából húszmillió forinttal gazdagodott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik