Sport

Zsibrita Pál pénzbe ért a Bahamákon

Eljutott a negyedik napra, egyben a fizetős helyekig Zsibrita Pál a Bahamákon, így egyedüli magyarként küzdhet tovább a PokerStars Caribbean Adventure bajnoki címéért.

Javában zajlanak az események a PCA főversenyén. Egy magyar játékos is elérte a fizetős helyeket, nem más, mint Zsibrita Pál, aki innentől a győzelemért szállhat harcba – írja a Poker.hu.

Ezernél is több játékos jött össze a Bahamákon rendezett PokerStars Caribbean Adventure tízezer dolláros főversenyén. A nyereményalap 10 millió 70 ezer dollárt lett, amiből a győztes majd 1,8 milliót visz el.

Jó pár magyar játékos is próbálkozott, nevezett Péntek Zsolt, Bujtás László, Hegedűs Emil, Tóth Béla, Szabó Zoltán és Zsibrita Pál is, közülük azonban csak legutóbbi jutott el a fizetős helyekig.

Zsibrita a legjobb 72 között várhatja innentől a folytatást, ami már a negyedik játéknapot jelenti. Biztos 27 ezer dollár tudatában küzdhet tovább, viszont mivel kevés zsetonja van, így mindenképpen egy jó megindulásra lesz szüksége, ha életben akarja tartani az esélyeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik