Sport

Titokzatoskodik Erdei Zsolt

erdei zsolt (erdei zsolt)
erdei zsolt (erdei zsolt)

A korábban félnehéz- és cirkálósúlyban is világbajnoki címet szerző ökölvívó hamarosan tető alá hozhat egy mérkőzést.

Erdei Zsolt rendületlenül edz. Na, nem a koszovói származású Elvir Muriqi ellen készül, ugyanis hiába cikkeztek arról a külföldi és a magyar lapok, hogy január végén, az USA-ban összecsap a két bunyós, a hétvégén kiderült, hogy ez nem fog bekövetkezni. A 39 esztendős, korábban félnehéz- és cirkálósúlyban is világbajnoki címet szerző Erdeire egy „titkos” meccs várhat a Blikk cikke szerint:

„Annyit mondhatok, nagyon úgy néz ki, hogy sikerül megállapodást kötnöm, és lesz meccsem. A pontos részletekkel kapcsolatban azonban egyelőre köt a titoktartás” mondta a bulvárlapnak a Madár becenévvel illetett bokszoló.


Vajon látjuk még így?
Fotó: MTI

Erdei Zsolt tehát bőszen készül, ebben pedig jelenleg Bedák Zsolt van segítségére, akivel napi két tréninget – délelőtt futás, délután kesztyűs edzés – tartanak. Madár elmondta, a korábbi Európa-bajnok társaságában könnyebben megy számára a munka.

„Hogyha realizálódik a következő meccsem időpontja, úgyis változik a helyzet, hiszen a hajrában már újra edzőmmel, Fritz Sdunekkel dolgozom majd. Ez azonban még a jövő zenéje, a bokszoló mégis bízik benne, a 2014-es esztendő csupa szépet és jót tartogat számára” – így a veretlenségét vitatott körülmények között elveszítő Erdei, aki ismét megpendítette, hogy benne van a pakliban, a következő lesz az utolsó mérkőzése.

„Meglátjuk, mit hoz a jövő…”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik