Sport

TOP10: tavaly rajtuk röhögtünk

miami heat (miami heat)
miami heat (miami heat)

Attól, mert az NHL, az NBA és az NFL profi játékosai hétről hétre parádés játékokat mutatnak be, még ők is tudak ügyetlenkedni.

Kezdjük listánkat a hokival. A jégkorongban több nehezítő körülmény is adott ahhoz, hogy a bombagólok mellett nagy potyákat is lássunk. Idén sem volt ez másképp, most a három legviccesebb videót mutatjuk meg.

A Toronto Maple Leafs kapusa, Jonathan Bernier nézett el egy hosszú ütést, majd a kapu mögül visszapattanó korongot szépen behúzta saját kapujába.

Bernier egy másik jelenettel is kiérdemlete, hogy bekerüljün éves összefoglalónkba, bár itt nem ő volt a hibás. Októberben az Ottawa Senators elleni meccsen ejtette fogságba saját kapuja.

Listánk harmadik szereplője Roberto Luongo, a Vancouver Canucks hálóőre. Az egyébként bravúrjairól ismert hokist Joe Thornton lövése csapta be, a pakk ugyanis a palánkról a kapu felső vasára perdült, onnan Luongo hátára, majd a hálóba.

Az amerikaifutball-ligát illetően is nehéz dolgunk volt, hiszen számtalan videó kering a neten a legnagyobb bénázásokról. A top3-ba bekerült a Miami Dolphins speciális csapategysége, hiszen a New England elleni csoportrangadón, egy mezőnygólnál a holder – ő tartja a játékszert a rúgónak – arccal vette le a labdát.

Jarrett Boykin, a Green Bay Packers elkapója furcsa touchdownt szerzett. Aaron Rodgers kezéből ugyanis úgy perdült ki a labda, hogy az szabaddá vált, a Bears védői pedig ezzel nem foglalkoztak. Az irányító szólt Boykinnak, hogy vigye be a célterületen belülre, ő így is tett. Hat pont volt a jutalma, a meccset pedig megnyerte a Packers.

A Tampa Bay-San Francisco mérkőzés utolsó negyedében egy trükkös játékra készültek a hazaiak, ám a Bucs futója peches módon elcsúszott a labdával, így nagy égés lett a dologból, főleg úgy, hogy Kendall Hunter felszedte a labdát és touchdownt szerzett.

Ugyan nem az NBA-ről, hanem annak csak az előszobájáról van szó: a középiskolai Kelet-Nyugat gálán Aaron Gordon nagyon lazán akart zsákolni, de még saját magát is meglepte azzal, hogy ilyet blamázott.

Néha még a legnagyobbak is tudnak hibázni. Nem kivétel ez alól LeBron James sem. A Miami sztárja az Oklahoma elleni találkozón hagyott ki egy 100 százalékos ziccert.

A Detroit-Brooklyn meccsen a vendégek néhány játékosa úgy döntött, hogy jól helyben hagyják a Pistons kabalafiguráját, aki ezt nem hagyta szó nélkül, és bosszút állt a Nets kosarasain. Persze az egész jelenet csak a show részre volt.

Mivel kilóg a sorból, így tízedik videónkra inkább a mulatságos jelzőt használnánk. Az NBA tavalyi All Star-meccsén a csapatok kabalafigurái adtak elő egy szórakoztató előadást. Nekünk a Chicago Bulls bikája a kedvencünk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik