Sport

Mayer 5,5 millió forintot nyert Prágában

prága (prága)
prága (prága)

Egyedüli magyarként ért pénzbe Mayer Szabolcs az EPT Prága főversenyén, a 38. helyen zárt, amiért 18 400 eurót, nagyjából 5,5 millió forintot kapott.

Két magyar játékosnak maradtak életben a reményei az EPT Prága Main Eventjén, sajnos Tóth Béla pénz nélkül távozott, Mayer Szabolcs viszont 18 400 eurót nyert a cseh fővárosban – írja a Poker.hu.

A harmadik játéknapra már csak két magyar játékos térhetett vissza az European Poker Tour Prága főversenyén. Tóth Béla kevés zsetonnal, míg Mayer Szabolcs a negyedik helyről fordulhatott. A cél mindkettőjük számára a pénzbeérés volt. A még 190 fős mezőny 151 játékosát díjazták csak, így igen csak oda kellett tenni magát mindenkinek.

Sajnos Tóthnak nem jött össze a fizetős helyek megszerzése, így üres kézzel hagyta el Prágát, Mayer viszont remekül menetelt, a negyedik játéknapra is továbbjutott, ahol azonban elfogyott a lendülete.

Egy flop előtti allinben búcsúzott, A-6 lapokkal adta meg Zdravko Duvnjak A-5-re mondott allinjét, és mivel érkezett egy ötös az asztalra, így Mayernek búcsúznia kellett. A 38. hely jelentette számára a végállomást, amiért így is 18 400 eurót, azaz nagyjából 5,5 millió forintot kapott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik