Sport

Két magyar maradt a prágai főversenyen

Poker(960x640)(12).jpg (póker)
Poker(960x640)(12).jpg (póker)

Sajnos nem jól alakult a magyar játékosok számára az EPT Prága második napja, a tizenegy főből Mayer Szabolcs és Tóth Béla révén ketten maradtak csak.

Reményekkel telve vártuk az European Poker Tour Prága főversenyének második, egyben a kieséses szakasz első napját. Sajnos a tizenegy magyar játékos közül csak ketten élték túl a küzdelmeket – írja a Poker.hu.

Megkezdődtek az igazi izgalmak a cseh fővárosban, azon belül is a Hilton Hotel konferencia termében, ahova több mint félezer játékos tért vissza, hogy megküzdjenek az EPT Prága főversenyének fizetős helyeiért.

A Zsuffa Miklós vezette magyar különítmény 11 fővel ült asztalokhoz, a kis létszámú csapatunk sajnos még jobban összement, a nap végére ugyanis csak ketten maradtak állva. Kiesett Péntek Zsolt, Juhász Benjámin, Szabó Zoltán, Turmezey Péter, Markovits Ádám, Róna Gergely, Szécsi Norbert, Sólyom Nándor és Zsuffa is.

Végül Tóth Béla és Mayer Szabolcs jutottak tovább, utóbbi nagy örömünkre a negyedik legnagyobb zsetonmennyiséggel. Összesen 189-en lehetnek ott majd a harmadik napon, amikor is a mezőny már biztosan eléri a 151 fizetős helyet.

Az élen a libanoni Walid Bou Habib áll, így jelenleg neki van a legtöbb esélye a 889 ezer eurós fődíjra. Bár sokan azt hitték, hogy az első hely akár az egymillió eurót is meghaladhatja, ez végül elmaradt, de így is a legnépesebb EPT mezőny gyűlt össze Prágában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik