Sport

Nagy visszatérője repítette a Veszprémet

Uros Vilovski (uros vilovski)
Uros Vilovski (uros vilovski)

A címvédő MKB-MVM Veszprém együttese hazai környezetben győzte le 34-17-re a Vácot a férfikézilabda NB I.-ben.

A Vácra komoly erőpróba várt hétfőn az NB I.-ben, mivel a Veszprém otthonában csak a tisztes helytállás lehetett a középcsapat célja. Hazai oldalon nem játszott Iváncsik Gergő, aki még az Orosháza elleni bajnokin sérült meg, ott volt ugyanakkor Uros Vilovski, aki kedden 2014. június 30-ig szóló szerződést kötött a klubbal.

Vilovski, ha már újra veszprémi mezt húzott, akkor rendesen ki is vette a részét a sikerből, ugyanis a szintén ötgólos Iváncsik Tamással , na meg a hatot vágó Cristian Ugaldéval karöltve vezették győzelemre a hazaiakat. A kapusok közben mindketten 43 százalékkal védtek veszprémi oldalon (Fazekas Nándor tíz, Borbély Ádám három hárítást mutatott be), azaz nem meglepő, hogy az MKB-MVM ismét nagyarányú győzelmet aratott és 34-17-re nyert. A Veszprém ezzel a sikerrel megerősítette vezető helyét a tabellán.

Szerdán a Tatabánya‒Pick Szeged összecsapást pótolják a csapatok, míg a 16. forduló mérkőzéseire a hét utolsó három napján kerül sor. Érdekesség, hogy ennek keretében szombaton a Duna-parti városban ismét szembe kerülnek a veszprémiek Rosta István gárdájával.

Eredmény – férfikézilabda NB I.

MKB-MVM Veszprmé – Váci KSE 34-17 (19-10)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik