Sport

TOP 5: egy szurkoló incselkedése és Touré hisztije

kolo touré (kolo touré)
kolo touré (kolo touré)

Újabb sporthétvége, újabb vicces és kevésbé vicces jelenetek a sportpályákról. Ismét a legjobbakat próbáltuk meg összeszedni.

Az angol labdarúgó-bajnokság fordulójából ezúttal két jelenet is bekerült a TOP 5-be. A Liverpool a Hull City otthonában szenvedett el 3-1-es vereséget vasárnap délután, Koló Touré a második bekapott gól után pedig valósággal hisztizni kezdett: a gyepre rogyva a földet csapkodta az elefántcsontparti bekk.

A Premier League 13. fordulójának rangadóján a Manchester United 2-2-es döntetlennel végzett a White Hart Lane-n a Tottenham ellen. A stadion úgy lett kialakítva, hogy a nézők elég közel vannak a játéktérhez, nos, erre “fázott rá” Patrice Evra is. A Vörös Ördögök védője a lelátón kötött ki, miután nagyon igyekezett megmenteni a labdát, ott azonban egy humoros kedvében lévő Spurs-drukker a fenekébe csípett. A franciának láthatóan nem tetszett a szurkoló cselekedete.

Magyar légiósaink ezúttal is a focipályákon űzték az ipart, Huszti Szabolcs pedig tett is azért, hogy legyen mire büszkélkednünk. A Hannover középpályása együttese Frankfurt elleni bajnokiján lőtt fantasztikus gólt szabadrúgásból.

Talán nem is csak a hétvége, hanem az egész év legaranyosabb sztorijáról számoltunk be a minap. A mindössze húsz hónapos Bryce Brites lett a világ legfiatalabb profi szerződéssel rendelkező labdarúgója. A kisfiút a belga alacsonyabb osztályban szereplő FC Racing Boxberg igazolta le, bővebben ide kattintva olvashattok az aranyos történetről.

Fotó: Twitter

És ami az egész magyar futballéletet felkavarta: menesztették Ricardo Monizt, a Ferencváros vezetőedzőjét. A holland szakembert a Pécs ellen elvesztett 2-1-es bajnokit követően küldték el a csapattól. Moniz nagyon rosszul érintette a dolog, a zöld-fehéreknél azonban nem állt meg az élet, máris új tréner után kutatnak. Egyelőre annyi biztos, hogy a hétközi, Újpest elleni Magyar Kupa derbin Máté Csaba ül majd az FTC kispadján,

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik