Sport

Kilencmillió dollárt nyert idén a német zsugás

póker, zseton (zsetonok, )
póker, zseton (zsetonok, )

Fantasztikusan szerepel idén a német Niklas Heinecker, több mint 4,5 millió dollárt nyert 2013-ban online pókeren, míg élő versenyeken ugyanennyit.

Elképesztő évet produkál eddig Niklas Heinecker. A német kártyás több mint kilencmillió dollárt kaszált eddig pókeren 2013-ban, amivel még az aktuális világbajnoknál is több pénzt tehetett zsebre – írja a Poker.hu.

Heinecker története tipikus modernkori pókeres sikersztori. Az interneten keményen küzdő, és rengeteget tanuló német játékos 2007-ben érte el első élő eredményét, azóta azonban inkább a netes póker felé fordult.

Az igazi áttörés idén jött meg számára, amikor is már a legmagasabb téteken játszott. Elképesztő ütemben kezdte gyűjteni a dollárkötegeket, 2013-ban pedig már 4,5 millió dollár plusznál jár a Full Tilt Poker oldalán.

Szintén fantasztikusan alakul számára az élő versenypóker, a makaói százezer dolláros tornán első helyen végzett, amivel 4,5 millió dollárt kaszált.

A két eredményével az év legnagyobb nyerőjének számít, kilencmillió dolláros bevételeivel vékonyan, de lekörözi a november elején világbajnoki címet szerzett amerikait, Ryan Riesst, aki 8,4 millió dollárt nyert eddig idén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik