Sport

Talmácsi: Sosem akartam abbahagyni a motorozást

talmácsi (talmácsi gábor, )
talmácsi (talmácsi gábor, )

Talmácsi Gábor azon dolgozik, hogy jövőre a gyorsaságimotoro-világbajnokság Moto2-es kategóriájában versenyezhessen.

Már jó ideje nem hallottunk Talmácsi Gáborról, aki ebben a szezonban rendkívül peches volt: előbb agyrázkódást szenvedett a Supersport-világbajnokságon, majd júniusban a szétrobbanó motorblokk eltörte a lábát, ezzel pedig véget is ért a 32 esztendős versenyző szezonja – mindössze öt futamon állt rajthoz, egyedül Nagy-Britanniában szerzett pontot.

„Mindennap fizioterapeutához járok és keményen dolgozom, hogy mihamarabb elfelejthessem ezt a szörnyű sérülést. A sípcsonttörésemen már túl vagyok, de a lábamból eltávolított, elhalt izomrész helye még fáj. Ugyanakkor javult az állapotom, egyre jobban tudom mozgatni visszafelé a lábfejem, ez a járásnál és a motorozásnál is fontos”mondta Talma a Blikk érdeklődésére.


Talmácsi Gábor már indult a Moto2-ben, 17 futamon 109-et pontot gyűjtve a 6. lett
Fotó: MTI

A bulvárlap természetesen a hogyan továbbról is faggatta a 125 köbcentiméteresek mezőnyében 2007-ben egyenes a világbajnoki címig jutó Talmácsit, aki szerencsére mindenkit megnyugtatott: gőzerővel a visszatérésén dolgozik:

„Sosem akartam abbahagyni a motorozást, most is azon dolgozom, hogy újra indulhassak a MotoGP-vb Moto2 kategóriájában. Csak oda akarok visszamenni, más lehetőség nem érdekel” – így Talmácsi, aki abban bízik, hogy tavaszra már teljesen felépül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik