Sport

Előbb kirúgást, percek múltán gólt ítélt a játékvezető

foci-labdarugas(210x140)(2).jpg (foci, labdarúgás)
foci-labdarugas(210x140)(2).jpg (foci, labdarúgás)

Az angol ötödosztályú Kidderminster-Wrexham találkozón történt az eset, hogy a vendégAdrian Cieslewicz teljesen szabályos gólját hat percbe tartott megadnia Amy Fearn női játékvezetőnek, ugyanis a háló lyukasan került a kapura.

A tabellán második helyet elfoglaló házigazdák 3-1-re győzték le soron következő ellenfelüket, 2-0-s vezetésnél azonban percekig állt a játék, miután egy vendég lövés utat talált a kapuba, de a hálót is átszakította, így a meccs hevében a játékvezetői hármas nem tudta eldönteni, kirugást, vagy gólt ítéljen.

A kapu mögött helyezkedő Wrexham-drukkerek egyből gólt ünnepeltek, de mindhiába, a spori ugyanis elsőre az ötösre mutatott, mondván kirúgással folytatódhat a játék.

Természetesen a vendég játékosok felháborodottan szaladtak a bíróhoz, s bár az alábbi videón kevésbé látszik, hogy kinek volt igaza, egy Wrexham-fanatikus felvette az esetet, majd közzétette a videót a Facebookon, amin egyértelműen megállapítható, hogy a vendégek dühe nem volt jogtalan.

A végeredmény az lett, hogy pár perc gondolkodás után megadta a gólt a játékvezető, akinek valószínűleg volt már kellemesebb élménye is a futballpályán töltött óráiban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik