Sport

Két magyar döntős helyezés született a MicroMillionson

kártya póker (póker)
kártya póker (póker)

A PokerStars MicroMillions versenysorozatának tegnapi játéknapján két magyar finálés helyezés is született.

A MicroMillions 12-es versenyén CeRKa bácsi lett negyedik, a 13-as számú tornán pedig Tear-drop22 a harmadik. Ketten együtt összesen 4 200 dollárt nyertek – írja a Poker.hu.

Javában zajlanak az események a MicroMillionson, a PokerStars kistétes játékosokat megcélzó versenysorozatán. Az első játéknapon máris született egy magyar döntős helyezés, a tempót fokozván, a másodikon már kettő finálés szereplést tettek le játékosaink az asztalra.

A 12-es sorszámú tornán, a 3 dollár 30 centes No Limit Hold’emen CeRKa bácsi menetelt döntő asztalig, 27 ezer játékos között. Végül a negyedik helyen végzett, amiért 2 996 dollárt tehetett zsebre.

A 13-as számú, szintén három dollár nevezési díjú, ám Stud játéktípusú tornára közel hatezren neveztek. Köztük jutott be a döntőbe a magyar Tear-drop22 is, aki öt ellenfelével alkut kötött a fináléban, így 1 194 dollár került a számlájára.

A győzelmet nem sikerült megszereznie, a harmadik helyen ért véget számára a torna. A két magyar zsugás 4 200 dollárt nyert, ami átszámítva megközelíti az egymillió forintot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik