Sport

A rekorderejű hangorkán sem segített a Kingsen

A Sacramento Kings kosárlabdacsapata hazai környezetben kapott ki a Detroit Pistonstól az NBA-ben. A hazai szurkolók 126 decibeles hangerővel buzdították csapatukat.


Isaiah Thomas 18 pontja kevésnek bizonyult
Fotó: AFP

Guinness-rekordot döntött magyar idő szerint szombaton hajnalban a Sleep Train Arena közönsége, ugyanis 126 decibeles hangerővel bíztatták csapatukat a Detroit Pistons ellen, ami csúcsnak számít fedett sportlétesítményben. Mindez azonban a csapaton nem érződött, a Sacramento Kings ugyanis 97-90-es vereségbe szaladt bele az utóbbi időben botladozó Detroit ellen, így nyolcadik mérkőzésén már a hatodik zakóját könyvelhette el.

A címvédő Miami Heat hazai környezetben fogadta a Dallas Mavericks csapatát, a floridaiak végül 110-104-es győzelmet arattak, elsősorban a 39 pontot dobó LeBron James játékának köszönhetően – 18 dobásából 14 pontos volt. Dwyane Wade karriercsúcsot jelentő 8 labdát csent el az ellenféltől a találkozón.

Az Indiana Pacers a kilencedik mérkőzését is megnyerte, ezzel a ligaelső továbbra is az egyetlen veretlen csapat maradt a ligában, ezúttal a Milwaukee Bucks javára. Nyugaton a San Antonio Spurs mutat jó formát, a tavalyi nagydöntős Sarkantyúsok a Utah Jazz otthonában diadalmaskodtak, amely a hetedik sikerükt volt zsinórban.

A játéknap egyik legszorosabb mérkőzését Phoenixben játszották, ahol a vendég Brooklyn Nets csak hosszabbításban tudott diadalmaskodni. Joe Johnson a dudaszó pillanatában dobta be a győztes kosarat.

Eredmények – NBA, alapszakasz

Milwaukee Bucks – Indiana Pacers 77-104
Chicago Bulls – Toronto Raptors 96-80
Philadelphia 76ers – Atlanta Hawks 103-113
Portland TrailBlazers – Boston Celtics 109-96
Charlotte Bobcats – Cleveland Cavaliers 86-80
Miami Heat – Dallas Mavericsk 110-94
Denver Nuggets – Minnesota Timberwolves 117-113
Phoenix Suns – Brooklyn Nets 98-100 – hosszabbításban
Utah Jazz – San Antonio Spurs 82-91
Los Angeles Lakers – Memphis Grizzlies 86-89
Sacramento Kings – Detroit Pistons 90-97

Videó – Így tombolt Sacramento:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik