Sport

Magyar győzelem és döntős helyezés a PokerStarson

dollár (dollár, )
dollár (dollár, )

Mrnino888 tornagyőzelmet aratott a PokerStarson, míg a terem MicroMillions sorozatán megszületett az első magyar finálés helyezés, KronoPP lett hatodik.

Két kisebb magyar eredmény született a PokerStarson tegnap. KronoPP a MicroMillionson szerzett hatodik helyet, míg mrnino888 aranyérmet akaszthatott a nyakába. Ketten együtt több mint tízezer dollárt nyertek – írja a Poker.hu.

November 14-én vette kezdetét a MicroMillions a PokerStarson. A kis bankrollal rendelkező játékosokat megcélzó versenysorozat első napján hat tornát rendeztek, amikre elképesztően sok zsugás, közel kétszázezren neveztek.

A második megmérettetésre ebből 47 ezren voltak kíváncsiak. A mindössze egydolláros, rebuyos tornán félelmetesen nagyra nőtt a nyereményalap, 237 ezer dollárt osztottak ki a pénzbeérők között.

Ezen a versenyen a magyar KronoPP egészen a döntőig menetelt, ahol végül a hatodik helyen zárt. A magyar játékos 3 472 dollár tehetett zsebre remek szerepléséért.

A másik játékosunk, mrnino888 viszont meg sem állt a győzelemig a PokerStarson. Ő viszont nem a MicroMillionson, hanem a párhuzamosan futó The Big 27 tornán vitézkedett.

Nagyszerű játékkal utasított mindenkit maga mögé, a párbajban Mappleyardot is elverte, így övé lehetett a 6 097 dolláros fődíj. A két magyar zsugás végül összesen 9 569 dollárt, átszámolva több mint kétmillió forintot kaszált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik