Sport

TOP 5: irdatlan bírói baki, öngól a kosárpályán

játékvezető (játékvezető)
játékvezető (játékvezető)

Újabb hétvége, újabb meghökkentő, ámulatba ejtő jelenetsorok a világ különböző pontjain. Mi most a legérdekesebbeket próbáltuk összeszedni.

Kezdjük rögtön az NB1-ben, ahol is a Ferencváros-Haladás meccs első percében óriási hibát vétett Fábián Mihály játékvezető. Böde tört be labdával a 16-oson belülre, Devecseri pedig teljesen egyértelműen szabálytalanul állította meg őt, a labdához köze sem volt a válogatott védőnek. A bíró, mint aki nem is látta volna az esetet, továbbot intett. A mérkőzést 3-0-ra nyerték a szombathelyiek, azt már sosem tudjuk meg, hogyha Fábián befújja a tizenegyest, akkor hogy alakul a találkozó.

Videó – A baki 41 másodperctől

Az argentin másodosztályban is zajlottak az események: a Boca Unidos-Union Santa Fé bajnokin José Martinez Gullotta, a hazaiak hálóőre nemes egyszerűséggel háton harapta ellenfelét, de még csak sárga lapot sem kapott.

Ritkán látni ilyen humoros jelenetet a kosárpályán, de James Young, a Kentucky Wildcats egyetemi kosárlabdacsapatának kiválósága saját magát és a publikumot is megnevetette. A kosaras egy lepattanót próbált megmenteni, ami sikerült is neki, ám nem úgy, ahogy tervezte: öngólt dobott.

Az Egyesült Államokban minden megtörténhet, sokszor bizonyították már ezt az amerikaiak. Így történt ez a Hartford Wolf Pack és a Providence Bruins jégkorongcsapatainak meccsén is. A harmadik harmad közepén Malcolm Subban és Scott Stajcer, az együttesek hálóőrei verekedtek össze a felezővonalnál. A nézőknek ez láthatóan tetszett.

Végül, de nem utolsó sorban érkezzen a hétvége gólja. Ezt a címet ezúttal Paul Pogba, a Juventus játékosa érdemelte ki, a Napoli elleni rangadón csapata harmadik gólját szerezte. Pogba előbb felpörgette magának a labdát, majd mesteri mozdulattal küldte azt kapásból a hálóba.


Le chef d’oeuvre de Paul Pogba ! by Worldsoccerko

Ajánlott videó

Olvasói sztorik