Sport

Novák Tamás a bécsi Winter Cup bajnoka

póker (póker, )
póker (póker, )

Egy magyar játékos, Novák Tamás hódította el a bécsi Montesino kaszinó Winter Cup versenyének bajnoki címét, amiért négyezer eurót kapott.

A második, egyben döntő napot rendezték Bécsben, a Montesino kaszinó Winter Cupján. A győzelmet végül egy magyar játékos, Novák Tamás szerezte meg – írja a Poker.hu.

78 kártyás folytathatta a küzdelmeket a százeurós Winter Cupon. Az osztrák főváros híres kaszinójában, a Montesinóban rendezték a tornát, még tíz magyar játékos reménykedhetett a bajnoki címben.

Mivel a mezőny még nem ért pénzbe, negyven kártyás üres kézzel volt kénytelen távozni. Sajnos hat magyar jutott erre a sorsra, négyen azonban díjazott helyeken végeztek.

A Hámori István a 30., Esztergályos Péter a 24., míg Hornuth Krisztián a 21. helyet kaparintotta meg.

A negyedik magyar, Novák Tamás azonban egészen a döntő asztalig menetelt, majd ott végül három ellenfelével alkut kötött. Az osztrák Thomas Mayerhofer kapta a legtöbb pénzt, ötezer eurót, Novák négyezret, a kínai Abrio Chanh 3 500-at, valamint a német Michael Ebner 3 200-at.

A győztesig folytatták természetesen a versenyt, különösebb tétje nem volt, de azért nagy örömünkre Novák még komolyan vette a végjátékot, és szép győzelmet aratott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik