Sport

Arattak hétvégén a magyar online zsugások

póker (póker, )
póker (póker, )

Ismét felejthetetlenre sikeredett a hétvége, amelyért a magyar online zsugások feleltek, összesen 92 ezer dollárt, picivel több mint húszmillió forintot kaszáltak.

Húszmilliónál is többet nyertek a magyar kártyások az online hétvégén, hat játékosunk is döntő asztalra jutott, Wildace_hun jóvoltából egy győzelem is született – írja a Poker.hu.

A legnagyobb nyereményt a PokerStars Sunday Rebuy versenyén negyedik helyig menetelő „thegr8str8” szerezte meg, aki 26 627 dollárt kapott eredményéért.

Őt követi az előbb említett „Wildace_hun”, aki szintén a PokerStarson érte el sikerét, a 109 dolláros turbó tornán végzett a dobogó legtetején, amiért 18 720 dollárt zsebelhetett be.

Taki1313” is döntőzhetett, ugyancsak a PokerStars termében. A The Bigger 162 tornán ötödik helyet szerzett, amiért 13 523 dollárral jutalmazták.

A kistétes játékos, „S3XXYMUCK” hatalmas pénzösszeget kaszált, mindössze egy dollárból csinált 7 805-öt, a rebuyos 3x-turbó PokerStars tornán. A harmadik helye karrierje legnagyobb nyereményét hozta, ami után valószínűleg a nagyobb nevezési díjú versenyeket is látogatni fogja.

A Full Tilt Pokeren is születtek magyar eredmények, „Andras Nemeth” rögtön két döntő asztalos helyezéssel is jelentkezett. Egy hetedik és egy hatodik pozíciót csípett el, amiért összesen 16 384 dollárt kapott.

A „noirduck” névre hallgató magyar zsugás zárja a sort, aki az FTP Turbo Multi-Hundo versenyén jutott fel a dobogó alsó fokáig. A képzeletbeli bronzérem mellett 8 741 dollárral nőtt az egyenlege.

A hat magyar játékos összesen 91 790 dollárt nyert, a rendkívül sikeres online hétvégén húszmillió forintnál is többet kaszáltak zsugásaink.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik