Sport

Baj volt: Jakabos Zsuzsát megoperálták

jakabos zsuzsanna (jakabos zsuzsanna, )
jakabos zsuzsanna (jakabos zsuzsanna, )

A nemrég Győrbe szerződő Európa-bajnoki ezüstérmes úszó jobb vállát műtötték meg. Idén már nem versenyez.

“Egy krónikus izületi gyulladás évek óta nehezíti Zsuzsa felkészülését. Az okát a doktorok a versenyző vállában kialakult kisebb kóros elváltozásokra vezették vissza. Elkerülhetetlenné vált az operáció, amelyet dr. Erdélyi Gábor, a magyar férfikézilabda-válogatott keretorvosa végzett el” – tájékoztatta Jakabos Zsuzsa edzője Petrov Iván a Telekom Sporthír Szolgálatot.

“Néhány napon belül kisebb mozdulatokkal már tesztelheti a vállát, aztán a gyógytorna hetei következnek és csak ezután próbálkozhat ismét az úszással. Meglehetősen hosszas türelemjátékra van kilátás, de így legalább biztosak lehetünk abban, hogy teljesen gyógyultan és a gondjától megszabadultan indulhat majd neki az elkövetkezendő három év nagy feladatainak a megvalósításához” – folytatta Petrov Iván.

A nemrég Győrbe igazoló úszónő idén már biztosan nem versenyez, így a rövidpályás Európa-bajnokságon sem vehet részt. Öröm az ürömben, hogy elsősorban a 2015-ös világbajnokságra és a 2016-os riói olimpiára készül. Addig meg még bőven van idő formába lendülni.

Ha rosszkedvű, ezt olvassa el!

A kisebb rutinműtét valószínűleg csak átmeneti döccenőt okoz Jakabos karrierjében. De ha Zsuzsannának fel kéne hagynia az úszással, akkor is rögtön találna magának munkát a modelliparban. Úszónőnk nemcsak a sikereivel fojtja bele a szót országba-világba, hanem a külsejével, sőt a belőle áradó vitalitással is. Mert Jakabos az egyik valaha volt leggyönyörűbb sportolónő a világon – nemcsak a hasa, de a hajvégeitől a sarkáig nagyjából mindene. Kattintson, és jobb lesz a napja!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik