Sport

Elképesztő nagyot bukott az őrült svéd pókeres

póker (póker, )
póker (póker, )

A hétvége sztárja újra a svéd Viktor Blom volt, 1,2 millió dollárt nyert, hogy aztán hétfőn az egészet elbukja, így ismét ő lett a negatív hős.

A mennyből a pokolba, mondhatná most Viktor Blom, aki miután a hétvégén valósággal átgázolt ellenfelein, és 1,2 millió dollárt kaszált, egy nap alatt az egészet visszabukta – írja a Poker.hu.

Megszokott dolog a variancia a svéd Viktor „Isildur1” Blom életében, aki hatalmas kilengésekkel játszik, az óriási magasságok és a legnagyobb mélységek sem ismeretlenek előtte, de amit a hétvégén művelt, az még az ő karrierjében is páratlan.

Szombaton kezdte a rohamot, napjaink egyik felkapott sztárja, az amerikai Douglas „WCGRider” Polk ellen, aki nem találta a megfelelő fogást, és sorra bukta el Blomnak a kasszákat.

Közel 48 óráig nyüstölték egymást, mialatt Blom 1,2 millió dollárt nyert tőle, valósággal átgázolt rajta. Nem csoda, hogy rövid pihenő után hétfőn máris újra egymásnak estek.

Polkot hajtotta ugyanis a becsülete, na meg a pénztárcája, ennek fényében is játszott, és sikerült is neki közel 682 ezer dollárt visszanyerni. Az elképesztő összeg elvesztése (ez nagyjából 145 millió forint) sem kottyant meg Blom idegrendszerének, és máris egy új ellenfélhez nyargalt.

A német specialista, Kagome Kagome állta útját, aki a 2-7 Triple Draw játékok mestere. Viszonylag rövid párbajuk során 290 ezer dollárral rövidítette meg Blom egyenlegét.

Aki még mindig nem adta fel, és az ismeretlen játékost, Sanlkert választotta új ellenfelének. Az addigra már teljesen frusztrált Blom mindössze húszperces meccsük alatt további 240 ezer dollárt vesztett, majd ezek után látta jobbnak felfüggeszteni a játékot.

Egy nap leforgása sem kellett tehát a svéd Blomnak, hogy teljesen elbukja a hétvégi 1,2 millió dolláros nyerőjét. Így adja maghát a kérdés, meddig lehet ezt még idegekkel bírni?!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik