Sport

Nehéz meccs vár a Veszprémre és a Győrre

Nagy László (nagy lászló, )
Nagy László (nagy lászló, )

Az FTC-re újabb kötelező győzelem vár a női kézilabda Bajnokok Ligájában, míg ha a címvédő Győr ismét begyűjti a két pontot, akkor gyakorlatilag már a csoportküzdelmek félidejében megnyeri a négyesét. A Veszprém férfi csapatára ugyanakkor nehéz próbatétel vár Zágrábban.

A női BL-ben az FTC eddig egy sima idegenbeli vereségen és egy szoros hazai sikeren van túl, és Dabason, a lengyel Lublin ellen nem engedheti meg magának a pontvesztést. A csoportból az első kettő jut tovább a középdöntőbe, így nem fér bele, hogy a zöld-fehérek itthon ne nyerjenek.

A Győr előbb az osztrák Hypo NÖ-t, majd a Nagybányát is könnyedén verte, és ha most a német Thüringer HC-t is legyőzi Nordhausenben, akkor három fordulót követően már nyeregben érezheti magát.


Horvát túrára mennek Nagy Lászlóék
Fotó: MTI

A férfi BL-ben a négyesdöntőt célul kitűző és három kör után százszázalékos Veszprém az őt két pont távolságból üldöző Croatia Zagrebhez látogat. Ha tartja jól formáját a magyar bajnok, és nyer a horvát fővárosban, akkor a Győrhöz hasonlóan kényelmes helyzetbe kerül.

A magyar csapatok programja

női BL, 3. forduló:

A csoport:
Thüringer HC (német)-Győri Audi ETO KC, Nordhausen, vasárnap 16.00

B csoport:
FTC-Rail Cargo Hungaria – Lublin (lengyel), Dabas, vasárnap 14.00

férfi BL, A csoport, 4. forduló:
Croatia Zagreb (horvát) – MKB-MVM Veszprém, Zágráb, vasárnap 18.00

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik