Sport

Életveszélyben a raliverseny egyik sérültje

A-baleset-helyszine(960x640).jpg (baleset, )
A-baleset-helyszine(960x640).jpg (baleset, )

Válságos, továbbra is életveszélyes az állapota annak a férfinak, aki szombaton egy raliversenyen sérült meg - tájékoztatta a veszprémi Csolnoky Ferenc kórház ügyeletes főorvosa az MTI-t vasárnap.

Pintér Csaba elmondta: a mentőhelikopterrel beszállított idős férfi hasi, mellkasi, gerinc és fejsérüléseket szenvedett. A másik súlyos sérült – ugyancsak egy férfi – állapota egyelőre kielégítő – tette hozzá.

Az ajkai Magyar Imre kórház ügyeletes főorvosa, Horváth Béla az MTI-t vasárnap arról tájékoztatta, hogy az oda szállított betegek állapota – egy súlyos és két könnyű sérültet vittek ide a mentők szombaton – kielégítő, jól vannak.

Szombaton délután Városlődön egy raliversenyen a kordonon kívül álló nézők közé csapódott egy versenyautó, miután a versenypálya szakaszát képező Kossuth utcában eddig ismeretlen okból irányíthatatlanná vált.

Az Ajkai Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik