Közélet

Nézők közé hajtott egy versenyautó Városlődön

mentoauto(1)(960x640).jpg (mentő, mentőautó, )
mentoauto(1)(960x640).jpg (mentő, mentőautó, )

Versenyautó hajtott egy vendéglátóhely teraszán tartózkodók közé Városlődön, hat ember megsérült – tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t szombaton.

Hatra emelkedett a szombati városlődi ralin megsérültek száma – tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat megyei mentésirányítója az MTI-t. A rendőrség kora esti közleménye szerint egy versenyautó a kordonon kívül álló nézők közé csapódott.

Lattenstein János a mentőszolgálat megyei mentésirányítója elmondta: egy férfit életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopterrel vittek a veszprémi kórházba. Két férfit súlyos, illetve könnyű sérülésekkel ugyancsak a veszprémi kórházba vittek mentőautón, míg az ajkai kórházba hárman kerültek: egy-egy férfi súlyos, illetve könnyű sérüléssel, valamint egy nő könnyű sérüléssel.

A rendőrség kora esti közleményében pontosította korábbi közlését, e szerint a versenyautó nem egy vendéglátóhely teraszán tartózkodó, hanem a kordonon kívül álló nézők közé csapódott, miután a versenypálya szakaszát képező Kossuth utcában, eddig ismeretlen okból irányíthatatlanná vált.

Az Ajkai Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik