Sport

Tovább robog a Seattle

seattle seahawks (seattle seahawks, )
seattle seahawks (seattle seahawks, )

A Seahawks az Ariozna vendégeként nyert 34-22-re az észak-amerikai focibajnokság (NFL) legutóbbi játéknapján.

Ahogyan azt már megszokhattuk, ismét magyar idő szerint péntek hajnalban rendezték a soros NFL-játékhét első mérkőzését, ezúttal a jó formában lévő Seattle Seahawks látogatott a közepes teljesítményt hozó Arizona Cardinalshoz.

A vendégek összességében magabiztosan nyertek, a meccset pedig a harmadik negyedben döntötték el, amikor 17-13-as Seahawks-vezetésnél Russel Wilson előbb egy reménytelennek tűnő szituációból is passzolni tudott, amivel csapata megcsinálta a first downt. Ezt kővetően két touch downt is szerzett a Seattle, amely végül 34-22-re nyert, Wilson 235 yardot passzolt össze, amiből 3 végződött TD-vel, Marshawn Lynch pedig 21 futásból 91 yardot ért el.


Ha Marshawn Lynch megindul…
Fotó: AFP

A hazaiak irányítója, Carson Palmer továbbra is szenved: ezúttal dobott két interceptiont, mindkettőből touch down lett, emellett összesen hétszer vitték le a földre az ellenfél védőjátékosai. Palmer összesen már 13 eladott labdánál jár – ebből 11-et az elmúlt öt meccsen dobott –, ennél többet egyedül a szenvedő New York Giants irányítója, Eli Manning tudhat a magáénak, neki 15 van.

A Seattle mérlege 6-1, az Arizonáé 3-4 a meccset követően.

Eredmény – NFL, alapszakasz

Arizona Cardinals – Seattle Seahawks 22-34

Videó – A Seattle győzelme:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik