Sport

Rúdra szálltak a magyar táncosok

rudtanc(960x640)(1).jpg (rúdtánc)
rudtanc(960x640)(1).jpg (rúdtánc)

A Miss Poledance Hungary verseny hazánk legfontosabb rúdtánc bajnoksága, hiszen az itt indulók közül választják ki azokat, akik Magyarországot képviselik a világbajnokságon.

A verseny először 2008-ban került megrendezésre Magyarország első Poledance és Pole-fitness Stúdiója, a DOLLHOUSE és Pirner Alma, a magyar liszensz tulajdonos szervezésében.

Deák Margit szólóban nyert
Fotók: MTI / Kallos Bea

A versenysorozatból hagyományt szeretnének teremteni, és biztosítani a magyar versenyzőknek a lehetöséget, hogy részt vegyenek európai vagy világversenyeken.

Az idei megmérettetésen Deák Margit végzett az első helyen szóló kategóriában, őt pedig Trost Eszter és Korona Petra követte a dobogón.

A legjobb rudas trükköt Korona Eszer mutatta be, a legjobb kosztümöt Lovas Mária viselte, az év előadómávésze különdíjat pedig Deák Margit vehette át.


Toronyi Zsuzsanna, Berthold Nóra
Fotó: MTI

Duóban a Toronyi Zsuzsanna – Berthold Nóra páros diadalmaskodott, s ők vitték el a legjobb trükkért járó oklevelet is. Ebben a kategóriában a legjobb jelmez és az év előadóművésze díjat a Szép Anita – Wittner Laura kettes érdemelte ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik