Sport

Hatan edzenek a győri kosárcsapatból

sopron győr (sopron, győr, kosárlabda, )
sopron győr (sopron, győr, kosárlabda, )

A buszbalesetet követően fel kell állniuk a sokkból a lányoknak. Az egymás közti játékot még nem tudják gyakorolni, de páran már tréningeznek.

Borzalmasan nehéz hetek előtt állnak a győri kosárlabdázók. Több mint egy hónap telt el a tragédiába torkolló szerencsétlenség óta, egyelőre a csapatépítésnél tartanak – írja a blikk.hu.

Az edzés kivitelezése egyelőre nem túl egyszerű, mindössze hat játékosnak tud edzést tartani Szentendrei Áron.

“A buszon tartózkodók közül Laklóth Anna, Mansaré Anna Manty, Dobos Ágnes és Milica Ivanovics felépült annyira, hogy visszatérhetett közénk, az amerikai Dannielle Diamant akkor éppen az Egyesült Államokban tartózkodott, míg a külföldről hazatérő Fejes Réka új igazolás” – beszélt a szakvezető majd hozzátette, legalább tíz játékos kellene ahhoz, hogy a játék-elemeket lehessen gyakorolni.

Laklóth Anna szerencsésnek mondhatja magát
Fotó: MTI

Natasa Kovacsevicsnek amputálni kellett a lábát, Kovács Krisztina a visszavonulás mellett döntött, Tullner Evelinnek az egész évet, míg Samantha Ann Mackay-nek hónapokat kell kihagynia. Pénzes Kinga, Koch Dóra és Czirják Noémi hamarosan csatlakozhat társaihoz.

A csapatkapitány Laklóth Anna könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet, de elmondása szerint a lelki sebek sosem gyógyulnak majd be.

„Edzésen kívül is sokat vagyunk együtt, és pszichológus segítségét is igénybe vesszük, hogy könnyebb legyen feldolgozni a történteket. Azonban fogalmam sincs, hogy a pályán mire leszünk képesek” – beszélt a játékos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik