Sport

Meccs közben szakadt le az ujjperce

rashad johnson (rashad johnson, )
rashad johnson (rashad johnson, )

Az amerikafutball-ligában (NFL) érdekelt Arizona Cardinals védője egy szerelés során komoly sérülést szenvedett.

A New Orleans Saints elleni rangadón bizarr sérülés miatt állt rövid ideig a játék, hiszen egy visszahordást követően szerelést mutatott be Rashad Johnson. Azonban valami balul sült el, a kesztyűjéből folyt a vér, majd miután komoly fájdalmak közepette lesétált a pályáról kiderült, hogy a kesztyűben maradt a középső ujjának az utolsó ujjperce.

Ha a hétvégén nem is, de a közeljövőben már játszhat
Fotó: Twitter

A hírek szerint hiányzott az ujja vége, a törött csont miatt pedig kórházba szállították, mivel féltek a fertőzéstől. Az orvosok leköszörülték a kiálló csontdarabot, de Johsont ez sem riasztja vissza, hogy a hétvégén ismét pályára lépjen. Majd meglátjuk, mit szól hozzá edzője.

Korábban több ujjsérülés és amputáció történt már az NFL-ben, az egyik leghíresebb eset Ronnie Lott, a négyszeres bajnok védő nehévez fűzödik.

Az 1985-ös szezonban, a San Francisco 49ers játékosaként az alapszakasz utolsó mérkőzésén ujjsérülést szenvedett. A rájátszás előtt orvosai azt tanácsolták számára, hogy ne játsszon, amíg rendbe nem jött a törés, de ő ezt nem fogadta meg. A szezon végén le kellett vágni az ujjhegyét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik