Sport

Gerard Piqué pókersztárok között kártyázott

gerard pique (gerard pique, )
gerard pique (gerard pique, )

Az FC Barcelona híres hátvédje, Gerard Piqué megjelent a szülővárosában tartott pókerfesztiválon, amelyen remekül szerepelt és pénzbe is ért a megannyi pókersztár között.

A vasárnap véget ért European Poker Tour Barcelonán feltűnt a spanyol város elsőszámú futballcsapatának sztárja, Gerard Piqué is, aki a High Roller tornán a 19. helyig jutott, ami már fizetős pozíciót és egyben élete első tornaeredményét jelentette – írja a Poker.hu.

Minden idők legnagyobb EPT High Roller versenyét rendezték a hétvégén Barcelonában, melyen részt vett Gerard Piqué is. A tízezer euró nevezési díjú tornán 138 induló, valamint 42 újra vásárló volt, ezzel 1,8 millió euró került a nyereményalapba.

Összesen 27 játékost díjaztak, akik közt ott lehetett Piqué is, aki a 19. helyen fejezte be a versenyzést, egyúttal kivívta az ellenfelék tiszteletét is. Olyan pókersztárok mondtak dicsérő szavakat az FC Barcelona hátvédjéről, mint a második helyig jutó Team PokerStars Pro, Daniel Negreanu, ami hatalmas elismerésnek számít.

Piqué 21 150 eurót nyert, mely meg sem közelíti a heti fizetését, ami nagyjából kilencvenezer euró, de valószínűleg neki nem is a pénz számított, hanem az, hogy egy rendkívül nívós versenyen tudta megszerezni első jegyzett élő tornaeredményét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik