Sport

Jó kezekbe került az ökölvívás népszerűsítése

rácz félix (rácz félix, )
rácz félix (rácz félix, )

Együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Ökölvívó Szövetség és a Felix Promotion menedzseriroda.

A megállapodás értelmében a Rácz Félix vezette cég segíti ezentúl a Dr. Csötönyi Sándor vezette amatőr ökölvívó szövetség médiatevékenységét, vagyis a jövőben gőzerővel folyik a munka, hogy az amatőr ökölvívás ismertsége és népszerűsége ismét az őt megillető helyére kerüljön Magyarországon.

Fotó: Felix Promotion

”Nem kérdés, hogy az amatőr ökölvívás tradíciója nagyon régre nyúlik vissza hazánkban és olyan népszerű sportolókat adott az országnak, mint Papp László, Kovács István vagy éppen Erdei Zsolt, és eddig 11 olimpiai aranyéremmel büszkélkedhet. Örülök és megtisztelőnek tartom, hogy az elnök úr rám és a csapatomra gondolt ezen feladat által. Ígérem minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni a közösen kitűzött céljaink eléréséért” – nyilatkozta Rácz Félix, aki korábban olyan tehetségeket fedezett fel és promótált, mint Dr. Csábi Bettina, Miló Viktóra, Kovács “Vipera” Attila, Nagy „Csonttörő” János, vagy Nagy „Hóhér” József. Mostanában pedig a Felix Promotion kötelékébe tartozik az olimpiai bajnok Berki Krisztián, korunk egyik legtehetségesebb magyar bokszolója, Rapport Richárd, vagy az öttusázó Kovács Sarolta.

A kontraktus létrejöttében egy harmadik fél is komoly szerepet játszott, mégpedig a magyar állam, hiszen az ökölvívás is helyet kapott a között a 16 sportág között, amely jelentős támogatásban részesül.

“Félixet gyerekkora óta ismerem és követem figyelemmel a tevékenységét. Örülök, hogy igent mondott a felkérésre és bízom az eredményes együttműködésben. Kell a vérfrissítés és úgy érzem eljött az ideje, hogy ezt a lépést megtegyük” – mondta el az aláíráskor dr. Csötönyi Sándor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik