Sport

Óriási magyar siker az EPT Barcelona zárónapján

eurókötegek (euró, )
eurókötegek (euró, )

Az EPT Barcelona utolsó játéknapjára is maradt magyar siker, ugyanis Németh András az ezereurós tornán szerzett második helyet, amivel 108 ezer eurót, azaz 32 millió forintot nyert.

Németh András szenzációs eredményt ért el az EPT Barcelona Single Re-Entry tornáján, a második helyet szerezte meg, ami 108 ezer eurót eredményezett számára – írja a Poker.hu.

Egy nappal azután, hogy Czuczor Márton a második helyig menetelt a kétezer eurós tornán Barcelonában, és 31 millió forintot nyert, jó barátja, Németh András szinte lemásolta eredményét.

Az online és élőben is rendkívüli pókertehetséggel megáldott Németh ugyanis az EPT Barcelona 1 100 eurós Single Re-Entry tornáján 800 induló között jutott be a döntő asztalra.

A kilencfős fináléban remekül játszott, sorra gyűrte le ellenfeleit, mígnem a párbajba került, ahol német ellenféllel találkozott. Magyar játékosunk bár hátrányban volt, nem fogadta el az alkut, és fantasztikus blöffökkel átvette a vezetést.

Sajnos ezután elhagyta a szerencséje, ellenfele szinte minden egyes kulcsmomentumban „mákolni” tudott, míg az utolsó partiban Németh bubipárral ment allin, amivel szemben egy jóval gyengébb K-3 kombináció várta a közös lapokat.

A board végül 7-T-K-3-2-képpen alakult, így szorítva Némethet a második helyre, aki így is 108 ezer eurót, nagyjából 32 millió forintot nyert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik