Sport

Demján nem, Szécsi viszont pénzbe ért Barcelonában

póker, zseton (zsetonok, )
póker, zseton (zsetonok, )

Nem sikerült Demján Sándornak a fizetős helyek elérése Barcelonában, Szécsi Norbertnek viszont igen.

Magyarország leggazdagabb embere, a pókerbarát Demján Sándor nem jutott el a fizetős helyekig az EPT Barcelonán, az aktuális világbajnokunk, Szécsi Norbert viszont egy kisebb versenyen igen, amelyen másfél millió forintot nyert – írja a Poker.hu.

A minap még azt írtuk, hogy Demján Sándor a pókerprofikat megszégyenítő játékkal állt az élre az European Poker Tour Barcelona 50 ezer eurós versenyén. A második napon viszont több peches partiban is felülmúlták ellenfelei, így sajnos búcsúzni kényszerült a tornától.

Demján a 12. helyen végzett, miután olyan leosztásokat bukott el, amiben legtöbbször ő volt a favorit. Többek közt ászpárral is vesztett, így nem volt esélye bejutni a nyolcfős döntő asztalra, amely az osztrák Ole Schemion vezetésével alakult ki.

Összejött a pénzbeérés viszont az idén világbajnoki címet szerzett Szécsi Norbertnek, aki az ESPT, azaz az EPT kistestvérének főversenyén ért pénzbe. A magyar zsugás az 54. helyig menetelt a mamutmezőnyben, amiért 4780 euró, azaz nagyjából másfél millió forint ütötte markát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik