Sport

Összefogott a kézi két fellegvára

gyori-audi-eto-kc(210x140)(2).jpg (győri audi eto kc, )
gyori-audi-eto-kc(210x140)(2).jpg (győri audi eto kc, )

Szorosabbra fűzte együttműködését a Bajnokok Ligája-győztes és magyar bajnoki címvédő Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata a veszprémi klubbal.

A Rába-parti egyesület pénteki közleménye szerint a 2012-ben kötött, három évre szóló szakmai együttműködés megerősítéséről a Veszprém szerdán megválasztott új elnöksége döntött. Ennek fő oka az, hogy így a veszprémi klub további szakmai és pénzügyi támogatáshoz juthat.

A Veszprém Barabás Duna Takarék új elnöksége: Tenk Gábor elnök, Kiss Lajos, a Győri Audi ETO KC klubmenedzsere, valamint Barabás Árpád, a veszprémi egyesület korábbi elnöke.

Az elmúlt évben a fiatal csapat bebizonyította erejét a hazai első osztályban, s szeretnénk, ha ez a veszprémi vállalkozói szférában is bizalmat keltene, ezért az elkövetkező szezon során arra törekszünk, hogy közülük minél több támogatót tudjunk a csapat mellé állítani” – mondta Tenk Gábor.

A Veszprém vezetőedzője Róth Kálmán maradt, a csapat augusztus 30-án, a Dunaújváros ellen kezdi a 2013/14-es szezont, a Magyar Kupában szerzett bronzéremnek köszönhetően pedig ősszel a KEK-ben is bemutatkozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik