Sport

Könnyfakasztó: a világ első edzősérülése

mauricio-pellegrino(210x140)(1).jpg (mauricio pellegrino)
mauricio-pellegrino(210x140)(1).jpg (mauricio pellegrino)

Mauricio Pellegrino, az Estudiantes labdarúgócsapatának menedzsere a taktikai utasításainak elmutogatása után szorult ápolásra.

Pellegrino, a néhai liverpooli játékos az év elején költözött Valenciából Dél-Amerikába, hogy az Estudiantes kispadjára üljön.

A 41 éves vezetőedző jobbára keménységéről volt eddig ismert, de most egy teljesen szokatlan „produkcióval” írta be magát a történelemkönyvekbe.

Csapata CA All Boys ellen 1-0-ra megnyert összecsapásán taktikai tanácsokat osztogatott fiainak, amiket arrogáns karjelzésekkel erősített meg. Pár pillanattal ezt követően Pellegrino kénytelen volt visszatántorogni a kispadhoz, ugyanis kiment a válla a heves mutogatásban.

A szakvezető a mérkőzést követően ugyan humorosan kezelte az esetet, azt is elmondta, hogy igen komoly fájdalmakkal küzd.

„Sosem láttam még olyat, hogy egy edző megsérül egy mérkőzés közepette. Krónikus sérüléssel küszködöm, ezért is ugrott ki a vállam a helyértől” – beszélt Pellegrino.

Az Estudiantes csapattagjai abban biztosak lehetnek, hogy az együttes feje egy jó darabig nem kalimpál majd a technikai zónában, és kénytelenek lesznek a szájáról olvasni a hangzavarban.

Videó – A groteszk sérülés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik