Sport

Marihuánát találtak a kosaras Mercijében

Michael Beasley (michael beasley, nba, phoenix suns)
Michael Beasley (michael beasley, nba, phoenix suns)

Kedd hajnalban az arizonai Scottsdale városában letartóztatták a rendőrök Michale Beasleyt, Phoenix Suns profi kosarasát. Az autójából kiszálló játékost füstfelhő követte amikor igazoltatni akarták, ráadásul később, a kocsi átvizsgálása során "anyagot" is találtak.

Michael Beasley a szerencse kegyeltje, mert a 24 éves kosaras tavaly nyáron írt alá egy három éves, 18 millió dolláros szerződést a Phoenix Sunshoz úgy, hogy előző klubjában a Minnesota Timberwolsban már több balhéja volt a rendőrséggel és az edzővel is. Az NBA nyugati főcsoportjának egyik élcsapatában eztán átlagosan 10,1 pontot, 3,8 lepattanót és 1,5 asszisztot jegyzett tavaly, ami azért a béréhez képest elég sovány teljesítmény.


David Kahn, a Minnesota Timberwolves elnöke miután elengedte Michale Beasley (balra lilában) kezét csak annyit mondott róla: 
“egy nagyon fiatal és éretlen gyerek, aki túl sok marihuánát füstöl”
Fotó: AFP

Michael Beasley a szerencse kegyeltje, mert ifjú kora ellenére csak idén már kétszer nyakig ült a slamasztikában. Májusban egy állítólagos szexuális zaklatással vádolták, míg januárban majd duplájával száguldott a megengedett 45 mérföldes sebességnek Mercijével, ráadásul amikor megállították a rendőrök egy töltött fegyvert is találtak nála…

Michael Beasley a szerencse kegyeltje, mert a Suns vezetése mindezek ellenére is ragaszkodott hozzá.

Az ifjú titánt kedd hajnalban aztán újfent közlekedési szabálysértés miatt állították meg a rendőrök az arizonai Scottsdaleben. Bealsleyt, amikor a felszólításra kiszállt az autójából furcsa édeskés füstfelhő követte. A rendőrök természetesen átkutatták a kocsit és kiderült, a kosaras nem csak elszippantott egy “jointot”, hanem szállította is az autójában a marihuánát.

Michael Beasley lassan de biztosan eljátssza a szerencséjét…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik