Sport

Fantasztikus magyar online eredmények születtek

póker, zseton (zsetonok, )
póker, zseton (zsetonok, )

Két magyar zsugás is hatalmasat kaszált a PokerStarson kedd este, „steve3331” 80 ezer dollárt, míg „Wazaahun” 15 ezer dollárt csapott hozzá egyenlegéhez.

Lassan kijelenthetjük, hogy a magyar zsugások az állandó hétvégi remeklésüket a hétköznapokra is át tudják menteni, így nem csoda, hogy két játékosunk is fantasztikus eredményt ért el a keddi játéknapon – írja egy magyar szerencsejátékos oldal.

A PokerStars egyik legpatinásabb versenyén, az ezerdolláros Super Tuesdayon 623 játékos indult el, amelyből 72 főt díjaztak, a döntősöket meglehetősen busásan.

A fináléba bejutott a magyar „steve3331” is, aki a második helyről rajtolhatott, és végig a bajnoki címért küzdhetett. Két ellenfelét is kiejtve folyamatosan tudta tartani a lépés a többiekkel, négy főnél azonban megcsappant a zsetonkészlete, de végül be tudott érni a harmadik helyre, amivel 80 ezer dollárt kaszált.

A másik magyar zsugás az ismeretlen „Wazaahun” volt, aki remek eredménnyel hívta fel magára a figyelmet. Szintén a PokerStarson, mégpedig a The Big 162 tornán jutott be a kilencfős döntő asztalra, a nem semmi teljesítményt 985 induló között érte el.

A fináléban is remekül játszott, aki „steve3331”-hez hasonlóan a harmadik helyet tudta megszerezni, amivel 15 ezer dollárt nyert. A két zsugás összesen 95 ezer dollárt, átszámítva 21 millió forintot kaszált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik