Sport

Iraki veteránból hajrálány

cheerleader (cheerleader, )
cheerleader (cheerleader, )

Az NFL-ben érdekelt Arizona Cardinals egyik cheerleadere nem csupán egy szép lány. 16 hónapig szolgált Irakban katonaként.

Megan Welter fotói nézegetve kevesen gondolnánk, hogy korábban ez a bájos hölgy az amerikai hadsereg századparancsnoka volt és legalább 150 katonát irányított a bagdadi háborús övezetben. Pedig ez a valóság, 16 hónapnyi szolgálat után rájött, profi cheerleader szeretne lenni.

“Azt hittem, ezt kell tennem. Egy támaszponton állomásoztam alig egy órányira Bagdadtól északra. Eleinte félelmetes volt, de azért jelentkeztem, hogy ezt csináljam” – mondta Welter, aki a kommunikációs hálózat fenntartásáért felelt. “Ez határozottan az elsüllyedsz vagy úszol tipusú tapasztalat volt.”

A szolgálata alatt a 23 éves lány egyszer azonban találkozott NFL-cheerleaderekkel, akik a katonákat szórakoztatták. Ekkor gondolt arra, hogy hajrálány legyen. 2011-ben jelentkezett a felvételire – nagyon komoly rostán kell átesniük a lányoknak, ugyanis nehezebb bekerülni a cheerleader-csapatba, mint a játékosoknak az NFL-be -, most pedig majd újoncként be is mutatkozhat éles meccseken.

Hihetetlen történet, az biztos. Tegyük hozzá, a hadseregben tartalékos maradt…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik