Sport

26 millió forintot nyert a magyar zsugás

dollár (dollár, )
dollár (dollár, )

Elképesztő összeget tehetett zsebre a magyar „S3XXYMUCK”, miután a PokerStars MicroMillions 5 versenysorozatának főversenyén a második helyen végzett.

Az utolsó játéknapja zajlott a PokerStars MicroMillions 5 sorozatának, melynek keretében rendezték meg a főversenyt is. Ezen egy magyar játékos, „S3XXYMUCK” a második helyig menetelt, amivel 117 ezer dollárt, azaz több mint 26 millió forintot nyert – írja a Poker.hu.

Közel hatvanezer játékos nevezett az ötödik MicroMillions sorozat főversenyére, amivel 1,2 millió dolláros nyereményalap jött létre a 22 dolláros beülőkből.

A döntőig egy magyar zsugás, mégpedig „S3XXYMUCK” verekedte el magát, aki a harmadik helyen kezdhette meg a finálét.

A kilenc fő között messze az ő akarata érvényesült a legjobban, minden ellenfelét terror alatt tartotta, sőt ő ejtette ki „Mau9999”-et, „legato”-t, „lacostae”-t és „Ramediem”-et is, aminek köszönhetően nagy előnnyel bejutott a torna párbajába is.

Ott a tapasztalt „stygher”-rel találkozott, aki sajnos meg tudta fordítani az állást. Az utolsó partiban A-J lapokkal felülmúlta a magyar A-6 lapjait az 5-2-T-J-T boardon, és így megcsípte a győzelmet „S3XXYMUCK” elől.

A magyar zsugás így is 117 715 dollárt, azaz 26,5 millió forintot kaszált, míg litván ellenfele 160 ezer dollárt vághatott zsebre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik