Sport

Három magyar a győzelem kapujában Bulgáriában

póker, zseton (zsetonok, )
póker, zseton (zsetonok, )

Az Eureka Bulgária harmadik napjára három magyar jutott tovább, akik mind a 93 ezer eurós fődíjért és bajnoki címért szállhatnak harcba.

Tucatnál is több magyar zsugás lehetett ott az Eureka Bulgária egyenes kieséses szakaszába, sajnos közülük csak hárman jutottak be a pénzbe, őket viszont már csak egy apró lépés és egy kis szerencse választja el a nagy eredménytől – írja a Poker.hu.

A második játéknappal folytatódott az Eureka Poker Tour Bulgária 1 100 eurós főversenye. A 187 fős mezőnyben 14 magyar játékos lehetett ott, ők mind a 48 fizetős hely elérését és a harmadik napra jutást célozták meg.

Sipos Ádám rendelkezett a legtöbb zsetonnal magyarjaink közül, a hatodik helyről kezdhette meg a játékot, de Pfeffer Richárd és Demus Patrik is jó stackkel várták a játékot.

Ők hárman be is jutottak a pénzbe, kiesett viszont Hegyi József, Sólyom Nándor, Hefler István, Hanzs Tamás, Horváth Péter, Farkas Dávid, Szalai Sándor, Nagy Barnabás, Göncző Zoltán, Mityók Ernő és Valentai Attila is.

Végül Pfeffer szerezte meg a vezetést, amikor már csak 35-en maradtak, a kilencedik helyen Sipos, míg a 27-en Demus állhat. Ők mind a nyolcfős döntő asztalért folytathatják tovább a küzdelmet, míg egy esetleges győzelem 93 ezer eurót, azaz több mint 27 millió forintot érne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik