Sport

Fura győzelem a brit fenegyerektől

chisora (chisora, )
chisora (chisora, )

Szombat este a WBO betöltetlen nehézsúlyú nemzeti bajnoki címéért bokszolt egymással Dereck Chisora és Malik Scott. A brit egy véleményes kiütéssel győzött.

A londoni Wembley Arénában a szombat esti ökölvívó gála főmérkőzése a Dereck ChisoraMalik Scott találkozó volt. A veretlen amerikai Scott és a brit Chisora a WBO betöltetlen nemzeti címéért bunyózott egymással.

A „Del Boy” becenévre hallgató hazai versenyző volt agresszívabb az összecsapáson, amely végül a hatodik menetben dőlt el egy vitatható bírói ítélettel: Chisora a kötelekhez szorította Scottot, majd egy jobbossal fejen találta. Az amerikai padlóra került, majd féltérden pihenve várta a rászámolást. A bíró kilencnél tartott, amikor a tengerentúli versenyző elkezdett felállni, de a mérkőzésvezető Chisora KO-győzelmét hirdette ki.

A mérkőzés után az övet megszerző zimbabwei születésű bokszoló elmondta vissza akar menni Németországba és ismét ringbe szállni Vitalij Klicsko ellen. Legutóbb, mikor a német ellen bokszolt szinte semmit sem mutatott, nem is csoda, hogy sima vereséget szenvedett. A találkozót követő sajtótájékoztatón aztán pofozkodott egy jót honfitársával, David Haye-jel, majd kettejük ringben vívott csatáját utóbbi nyerte egy látványos kiütéssel.

Íme, a mérkőzés legvitatottabb jelenete

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik