Sport

Győrben tavaszra várják a csúcsformát

ambros martín (ambros martín, ambros martin, )
ambros martín (ambros martín, ambros martin, )

Ambros Martin vezetőedző szerint tavaszra kell csúcsformába kerülniük a címvédő Győri Audi ETO játékosainak, akik a Ferencváros elleni rangadóval kezdik a magyar női kézilabda NB I 2013/14-es idényét.

Címvédés a cél minden porondon
Fotó: MTI

A spanyol tréner elmondta: első benyomásai alapján a játékosok jobb erőállapotban vannak, mint egy évvel ezelőtt. Mindenki három hét teljes pihenőt kapott, majd azt követően egyéni edzésterv alapján készült egészen a most szerdán elkezdődött összetartásig.

A Bajnokok Ligájában és Magyar Kupában is címvédő Győri Audi ETO KC július 27-én barátságos mérkőzést vív az olimpiai és világbajnok norvég csapattal, majd következik egy egyhetes spanyolországi edzőtábor, amely a csapatépítés szempontjából lehet hatékony Martin szerint.

Kitért rá: fontos, hogy a bajnokságot egy nagyon erős mérkőzéssel kezdik az FTC ellen, de azt is szem előtt kell tartaniuk, hogy a szezon jövő júniusig tart, így az erejüket be kell osztani, és a csúcsformát tavaszra – amikor a bajnoki és kupaküzdelmek hajrája zajlik – kell elérniük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik