Sport

Eldőlt: Győrben játszik a Bayern München!

Hivatalossá vált, hogy augusztus 11-én Győrben lép pályára a Bajnokok Ligája-győztes, német bajnok és kupagyőztes Bayern München labdarúgócsapata.

A bajorok ellenfele a magyar bajnok Győri ETO FC lesz, s a mérkőzést a tervek szerint 17 órától, az ETO Parkban rendezik meg.

Az autógyár hétfői közleménye szerint az Audi Hungaria Motor Kft. 20 éves fennállásának alkalmából lép pályára Győrben a Bayern, s a felek a mérkőzés bevételét futball-utánpótlásra és szociális projektekre fordítják.

Nagyon örülünk, hogy sport iránti elkötelezettségünk keretében izgalmas órákat kínálhatunk a futballrajongóknak. A Győri ETO FC hivatalos partnereként a sportág fejlődéséhez és a csapat sikeréhez is hozzájárulunk” – fogalmazott Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója. A vállalat egyébként 2011 óta a Győri ETO FC főszponzora.

A belépőjegyek árusításával kapcsolatban az egyesület hamarosan tájékoztatja az érdeklődőket, az azonban már most biztos, hogy a közönséget számos további program is várja majd a stadionban.

A Bayern München eddig kétszer szerepelt Győrben: először 2004. május 18-án Michael Ballack, Roque Santa Cruz, Roy Makaay és társai 4-1-re győztek az ETO ellen, majd 2011. július 29-én öregfiúk-mérkőzésen a többek között a világ- és Európa-bajnok Paul Breitnerrel felálló All Stars 5-1-re kikapott az ETO Legendáktól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik