Sport

Bemutatkoztak a Pick új játékosai

Pick Szeged új játékosai (Pick Szeged új játékosai)
Pick Szeged új játékosai (Pick Szeged új játékosai)

A szegedi Art Hotelben mutatta be aPick Szeged férfi kézilabdacsapata a következő idényre szerződtetett vezetőedzőjét és játékosait.

A galéria megnyitásához kattintson a képre!
Fotó: Iványi Aurél

Kedden délelőtt a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a közelmúltban átadott Art Hotel konferenciatermében mutatta be a Juan Carlos Pastor vezetőedzőt és segítőjét, valamint a csapat négy új szerzeményét Parrondót, Mindegíát és Vranjest. A spanyol játékosokon kívül “hazatért” Ilyés is, aki szintén részt vett a sajtótájékoztatón.

A spanyol szakember azzal kezdte, hogy köszöni a bizalmat és minél hamarabb szeretne munkába állni:

“Az elején nem lesz könnyű dolgunk, hiszen új csapatot kell építeni, amelyben mindenkinek meg lesz a feladata. Ehhez időt kérünk, mert nem az első időszakban sokat kell majd dolgoznunk. Erre lesz is szükség, hiszen elég bonyolult az a filozófia, amit képviselek. De mivel remek játékosokat szerződtettük, biztos vagyok benne, hogy beilleszkednek majd az általam tervezett rendszerbe. Marko személyében jó segítségem lesz, hiszen korábban a játékosom volt. Biztos vagyok benne, hogy a szezon második felben leszünk csúcsformában” – mondta a sajtótájékoztatón Pastor.

Ilyés is bizakodó, ő is türelmet kér, de szerinte a csapat majd hamar elsajátítja a spanyolos stílust:

“Nagyon sokat kell majd változnunk, alkalmazkodnunk, hgy a spanyol filozófiát elsajátítsuk, hiszen mindenkinek meg van benne a helye, a feladata. Az improvizációból visszább kell majd venni, de biztos vagyok benne, hogy egy kis tanulóidő után beválik majd a folyamat.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik